Prieteni cu care nu m-am intalnit niciodata

Am prieteni care nu stiu ca eu exist. Spui probabil ca nu imi sunt prieteni. Ce stii tu? Eu ii simt, ai mei sunt. Chiar daca ii intalnesc numai in lumea virtuala. Chiar daca nu stiu amanunte despre ei. Chiar daca in realitate nu sunt chiar asa cum transpare de aici, de pe ecranul calculatorului.

Sunt frumosi, sunt ai mei.

Preferata mea e N. care tocmai a nascut o fetita, pe Alba, despre care zice “she is my heart outside my body”. Bestial de frumos si adevarat!!!

E o tipa de numai 19 ani care iubeste viata si lumea intr-un mod minunat, simplu, curat. Si ea si BF ei sunt pasionati de fotografie si sunt extraordinar de talentati. Eu cred ca ea e mai tare ca el …

Ma infrupt din  blogul acestei adolescente de-o vreme buna si trebuie sa zic ca e o mare sursa de bucurie pentru sufletul meu. Incat imi vine sa intru pe http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-pisici.html ca sa ma relaxez jucand jocuri cu pisicute vesele sau cu bebelusi .

Multumesc prietena virtuala ca te-ai hotarat sa share cateva din experientele cele mai adanci ale tale!!! Ma rog sa-ti fie bine! Sa aveti toti 3 parte de o aventura minunata! Dear Nirrimi, keep taking photos, keep giving breathing lessons and keep writing magical thoughts! Thanks!